top of page

KUNNAN SOVELLUS
Sotkamon kunta

Sotkamo on Kainuun maakunnassa sijaitseva noin 10 000 asukkaan kunta, joka on tunnettu erityisesti Vuokatin alueesta sekä pesäpallojoukkueestaan Sotkamon Jymystä. 

RokAppin kanssa yhteistyössä rakennettu Sotkamon kunnan sovellus yhdistää muun muassa nämä matkailun ja kulttuurin kuuluisuudet tarjoamalla nykyaikaisen kanavan kohdata sekä paikkakuntalaiset että matkailijat.

Kunnan oma applikaatio
Kunnan sovellus

Aktiviteetit ja elämykset

Sotkamon kunnan sovelluksesta löytyy kootusti Sotkamon ja Vuokatin alueen tapahtumat esimerkiksi kulttuurista, viihteestä, elokuvista ja urheilusta.

Sovelluksesta löytyy myös Sotkamon ja sen lähialueiden nähtävyydet sekä tietoa kunnassa vierailusta, joten se toimii nykyaikaisena kanavana myös matkailijoiden aktivoimisessa.

Asuminen ja vierailu

Sovellukseen on myös koostettu ajankohtaisimmat tiedot Sotkamossa asumisesta ja vierailusta.

Käyttäjä voi tutustua esimerkiksi suositun lomakohteen, Vuokatin alueen aktiiviteetteihin ja majoitusmahdollisuuksiin. Lisäksi paikkakunnan uudet tai tulevat asukkaat löytävät vinkkejä kuntaan tutustumiseen.  

Kunnan oma applikaatio

Nykyaikainen kanava kunnan elämyksien viestimiseen

Näillä sanoin sovelluksen tavoitteet tiivistää Sotkamon kunnanjohtaja Mika Kilpeläinen, joka korostaa sovelluksen merkitystä osana kuntalaisten sekä matkailijoiden tavoittamista ja aktivoimista:

"Sotkamo on maan ja maailman kuulu kauniista luonnostaan sekä Vuokatin monipuolisista liikuntapaikoista. Saumaton yhteispeli RokAppin kanssa mahdollisti kunnallemme tehokkaasti nykyaikaisen kanavan, jossa pääsemme tuomaan esiin alueemme mahdollisuuksia ja elämyksiä. Olemme jo pitkään olleet edelläkävijöitä matkailun edistämisessä, jossa sekä paikkakuntalaisten että matkalaisten saataville julkaistu oma sovellus oli luonnollinen jatkoaskel."

Kilpeläinen Mika,

Sotkamon kunnanjohtaja

044 750 2111

mika.kilpelainen@sotkamo.fi

Karvonen Marko,

Sotkamon kulttuurituottaja

044 089 5033

marko.karvonen@sotkamo.fi

Sotkamon sovellus kulkee aina mukanasi, kun haluat olla ajan tasalla kunnan tapahtumista ja vierailukohteista. Voit ladata sen vaikka heti Googlen Play-kaupasta tai Applen AppStoresta.

playstore.png
apple ja android.png
smartmockups_knreglae.jpg

Entä teidän kunta?

Onko sinulla idea oman kuntasi sovelluksesta? Me autamme nopeasti ja edullisesti. Ota yhteyttä niin muotoillaan yhdessä sinulle ja kuntalaisille sopivin ratkaisu.

Tai voit myös tutustua muihin referensseihimme:

bottom of page