top of page
Sat on the Rocks

VALMIIT ALUSTAT

Valmiit sovellusalustamme mahdollistavat nopean kehityksen sinun tarpeisiin tai käyttöön sellaisenaan.

MOBIILISOVELLUSALUSTAMME KÄYTÖSSÄSI

Mobiilisovellusalustamme soveltuvat hyödynnettäviksi joko sellaisenaan tai niistä voidaan nopeasti räätälöidä sinun tarpeisiin soveltuva kokonaisuus. Kaikki sovelluksemme ovat RokAppin omia ja näin ollen voimme muokata niitä tarpeittesi mukaan. Teemme sovelluksesta tarvittaessa yrityksesi ilmeen ja logon näköisen version helposti ja nopeasti. Ei enää kuukausien ja kymmenien tuhansien ohjelmistoprojekteja!

smartmockups_klt654in.jpg

TYÖAJANKIRJAUS - PIKKUTUNNIT

PikkuTunnit on yksikertainen työaikojen kirjaamistyökalu, jota voi käyttää useampi käyttäjä yhtäaikaisesti. Voit luoda asiakkaita ja asiakkaillesi projekteja, joilla tunteja kirjataan. PikkuTunnit työkalun avulla voi erotella laskutettavat tunnit ja suodattaa esimerkiksi tietyn projektin laskutettavat tunnit haluamallasi aikavälillä. Saatavilla PlayStoressa.

TYÖVOIMAN HALLINTA - TUURAPP

TuurApp on työvoiman saamiseen ja valintaan rakennettu sovellus. Sovelluksessa voit ilmoittaa työtehtävistä ja potentiaaliset tekijät voivat selata itseään kiinnostavia tehtäviä sekä ilmoittaa kiinnostuneisuutensa. Ilmoittaja voi hoitaa tehtäviin valinnan suoraan sovelluksessa. Käytössä on myös sovellusilmoitukset takaamaan parempi huomio.

smartmockups_kkxvf1q9.jpg
smartmockups_klt6k3u5.jpg

ISÄNNÖITSIJÄN SOVELLUS - ISÄPP

IsÄpp on tarkoitettu kaikille isännöitsijöille, jotka tahtovat erottautua kilpailijoistaa tarjoamalla oman mobiilisovelluksen kommunikaatiokanavana. Lomakkeiden lähettämisen haluttuun sähköpostiin lisäksi sovellukseen voidaan rakentaa esimerkiksi lisäpalveluiden verkkokauppa.

TILITOIMISTON ASIAKASPALVELUKANAVA - DIILITOIMISTO

Diilitoimisto sovelluksen avulla esimerkiksi tilitoimisto voi palvella asiakkaitaan paremmin niin viestinnän, ilmoitusten, tiedostojen jaon sekä lisäpalveluiden myynnin keinon. Tämä tarkoittaa lisämyyntiä ja tyytyväisempiä asiakkaita. Sovellus taipuu myös moneen muuhun toimialaan. Sovelluksesta on saatavilla demo PlayStoresta.

smartmockups_klt6dcui.jpg
smartmockups_kojl2rhi.jpg

TYÖTURVALLISUUDEN APUVÄLINE - VIKAVILKKU

VikaVilkku on tarpeisiisi räätälöitävä, työturvallisuuden ja -yhteisön kehittämistä helpottava alusta. Työntekijäsi voivat ilmoittaa esimerkiksi onnettomuuksista, vaaratilanteista ja kehityskohteista vain muutamassa hetkessä. Saat huomioista ilmoituksen ja kootun listan, jolloin jatkotoimenpiteitä voidaan ryhtyä suunnittelemaan nopeasti.

bottom of page