top of page
smartmockups_kojl2rhi.jpg

TYÖTURVALLISUUDEN APUVÄLINE - VIKAVILKKU

VikaVilkku on tarpeisiisi räätälöitävä, työturvallisuuden ja -yhteisön kehittämistä helpottava alusta. Työntekijäsi voivat ilmoittaa esimerkiksi onnettomuuksista, vaaratilanteista ja kehityskohteista vain muutamassa hetkessä. Saat huomioista ilmoituksen ja kootun listan, jolloin jatkotoimenpiteitä voidaan ryhtyä suunnittelemaan nopeasti.

Yrityksesi työntekijät voivat ilmoittaa vaivattomasti esimerkiksi onnettomuuden, vaaran ja kehitysidean. Vaivattomuus madaltaa kynnystä ilmoittaa pienimmätkin huomiot.

smartmockups_kojn4v2j.png
smartmockups_kojlk7mc.png

Ilmoittaessa käyttäjä voi lisätä nopeasti havainnon kuvauksen, kuvan sekä asettamanne luokan. Tällöin ilmoitukset tulevat esitettyä jäsennellysti.

Saat kootun listan kaikista ilmoituksista. Valitut värikoodit selkeyttävät ilmoitusten lajittelua. Myös ilmoitusten kuittaaminen hoituu nopeasti samassa näkymässä.

smartmockups_kojnnzk5.png

SOVELLUKSEN HYÖTYJÄ

HELPPOKÄYTTÖISYYS

Työntekijäsi saavat helpon ja nopean alustan ilmoittaa erilaisista huomioista, kuten onnettomuuksista, vaaratilanteista ja kehityskohteista.

OHJEET

Sovelluksen räätälöitävyys mahdollistaa esimerkiksi sen, että voimme lisätä ensiapuohjeet sovellukseen nopeasti saataville.

MADALTAA KYNNYSTÄ

Viime kädessä tavoitteena on työturvallisuuden kehittäminen. Helppokäyttöinen sovellus madaltaa työntekijöiden kynnystä ilmoittaa pienemmistäkin huomioista.

bottom of page