top of page
smartmockups_klt654in.jpg

TYÖAJANKIRJAUS - PIKKUTUNNIT

PikkuTunnit on yksinkertainen työaikojen kirjaamistyökalu, jota voi käyttää yhtäaikaisesti useampi käyttäjä. Voit luoda asiakkaita ja asiakkaillesi projekteja, joilla tunteja kirjataan. PikkuTunnit-työkalun avulla voit erotella laskutettavat tunnit ja suodattaa esimerkiksi tietyn projektin laskutettavat tunnit haluamallasi aikavälillä. Sovellus on saatavilla PlayStoressa.

PikkuTunnit on sinulle soveltuva työkalu, kun haluat yksinkertaisuutta ja helppoutta, etkä kaipaa tuntileimauksen ominaisuutta.

smartmockups_klt68n4o.png
smartmockups_klt67fdu.png

Kutsu omaan yritystiliisi myös muita käyttäjiä kirjaamaan tunteja. Näin ollen sinun ei tarvitse perustaa uudelleen asiakkaita ja projekteja. Lisäksi kirjaukset koostuvat samaan paikkaan.

PikkuTunnit löytyy Googlen Play kaupasta. Voit käydä lataamassa sovelluksen ja testata sen käyttöä omassa toiminnassasi. Mikäli haluat jotain muutettavan omaan käyttöösi soveltuvammaksi - ei hätää, tehdään tästä sovellus juuri sinun tarpeisiin.

playstore.png

SOVELLUKSEN HYÖTYJÄ

LASKUTETTAVAT

Voit eritellä kirjaukset laskutettaviin tuntikirjauksiin ja ei-laskutettaviin. Tai voit kirjat sovellukseen helposti vain ne laskutettavat tunnit.

HAKUTOIMINNOT

Voit suodattaa tuntikirjaukset tietyn projektin tai asiakkaan mukaan haluamallasi aikavälillä. Sovellus näyttää nopeasti hakuväliin jäävät kokonaistunnit ja laskutettavat tunnit.

HALLITSE KÄYTTÄJIÄ

Voit kutsua myös muita kirjaamaan tunteja samoille projekteille ja asiakkaille. Voit myös suodattaa tuntikirjauksia kirjaajan mukaan.

bottom of page