top of page
pexels-eberhard-grossgasteiger-1366909.j

REFERENSSEJÄ

Olemme saaneet tehdä monenmoista projektia mahtaville asiakkaillemme. Tässä muutama esimerkki tutustuttavaksi.

KUNNAN SOVELLUS
Sotkamon kunta

Sotkamon kunta on erityisesti Vuokatin alueesta ja pesäpallojoukkueestaan tunnettu kunta Kainuussa. RokAppin kanssa yhteistyössä rakennettu Sotkamon kunnan sovellus yhdistää muun muassa nämä matkailun ja kulttuurin kuuluisuudet tarjoamalla nykyaikaisen kanavan kohdata sekä paikkakuntalaiset että matkailijat.

Kunnan oma sovellus.jpg
jokivari_huonekortti_rokapp

HUONEKORTTI
Jokiväri Oy

Jokiväri on korjausrakentamisen ammattilainen. Jokiväri halusi linjasaneerausprojekteihinsa työkalun, jolla hallita projektien tehtävälistoja sekä niiden tilaa huoneisto ja tila kohtaisesti. Sopiva ratkaisu rakennettiin yhteistyössä RokAppin kanssa.

FANIAPPLIKAATIO

Joensuun Kiekko-Pojat

JoKP-applikaatio mahdollistaa Kiekko-Poikien faneille helpon kanavan esimerkiksi tilastojen ja kokoonpanojen seuraamiseen. Samalla applikaation sisäinen verkkokauppa tarjoaa seuralle uuden kanavan lisämyynnille.

smartmockups_ktu0hpvb.jpg
keittiöremontti kuopio seo.png

HAKUKONEOPTIMOINTI

Jokiväri Oy

RokApp toteutti vaikuttavan hakukoneoptimointiprojektin tulosperusteisesti Jokiväri Oy:lle, korjausrakentamisen alalla toimivalle yritykselle. Jokiväri, joka palvelee asiakkaita Joensuussa, Outokummussa, Kuopiossa ja Tampereella, halusi parantaa näkyvyyttään erityisesti keittiöremonttien ja remonttipalveluiden osalta Kuopion alueella.

Sinun sovellus?

Mobiilisovellusten tuominen omaan liiketoimintaan ei tarvitse olla mielestämme kallista tai hankalaa.

 

Päinvastoin.

Kanssamme et pulita sovellusideastasi viisinumeroisia summia. Jalostetaan ideaasi yhteistuumin ja julkaistaan se organisaatiosi, asiakkaiden tai kumppaneiden saataville.

output-onlinepngtools (16).png

Voit myös inspiroitua lisää valmiista alustoistamme, joista voidaan muokata organisaatiosi näköinen kokonaisuus.

OTA YHTEYTTÄ

Kiitos viestistäsi! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

bottom of page