top of page
smartmockups_l7h9d3yi_edited.jpg

Personal Trainer, Coach, Valmentaja - ole PRO 

Sovellusalustamme on tarkoitettu Personal Trainereille, valmentajille, coacheille tai muille jotka haluavat auttaa asiakkaitaan ja erottua kilpailijoistaan omalla appillä. ValMentaja alustamme pohjalta voidaan räätälöidä sinun tarpeiden mukainen ja brändisi näköinen ja niminen sovellus nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Sovelluksellasi voit luoda ja hallinnoida harjoituskokonaisuuksia juuri sinun näkemyksiesi mukaan. Harjoitukset ovat valmennettaviesi saatavilla. Voit lisäksi osoittaa yksittäiselle henkilölle suoritettavia tehtäviä.

smartmockups_l7h9fccs_edited.png
Image by Thom

Hyötysi sinulle

EROTTAUDU

Tehdään sovelluksesta juuri sinun brändisi näköinen ja niminen. Erotut varmasti eduksesi ja luot ammattimaisen kuvan valmennettavien silmissä.

MUOKKAUTUVUUS

Voimme kehittää tuotetta myös jatkossa sinun ja asiakkaittesi tarpeiden mukaan. Käyttämällä alustaratkaisua, kehittäminen on myös edullista ja nopeaa.

ILMOITUKSET

Haluatko muistutella valmennettavia? Sovelluksen avulla muun muassa Push Notifikaatioiden avulla saat viestisi varmasti perille. 

MAKSAMINEN

Haluatko lisätä sovellukseesi myös palveluiden ostamisen? Onnistuu! Tarpeen mukaan  palveluittesi maksaminen luottokortilla voidaan myös rakentaa sovellukseesi.

Käyttöliittymä on helppokäyttöinen niin sinulle kuin valmennettavallesi. Selkeiden toimintojen avulla ohjeesi ja neuvosi on helppo ottaa käyttöön ja toteuttaa. Näin varmistat asiakkaan onnistumisen.

smartmockups_l7h9hi88.png

Sovellus räätälöidään juuri sinun haluamillasi väreillä, logoilla ja fonteilla. Sovelluksesi julkaistaan AppStoreen ja Play-kauppaan, jos asiakkaasi sen löytävät.

smartmockups_l7h9forw.png

Mitä se sitten maksaa ja mistä rahoitus? Eipä hätää, meillä on tarjota useita vaihtoehtoja osamaksusta tukirahoituspalveluihin. Sovelluksen kokonaiskustannus rakentuu alun kehitystyöstä ja tuki- ja ylläpitomaksusta käytön aikana. Valmiin alustamme avulla nämä kustannukset on saatu erittäin edulliseksi.

smartmockups_l7hb7m0n.png
smartmockups_l7h9btce.jpg

Kiinnostuitko? Haluatko selvittää olisiko oma sovellus mahdollista?

bottom of page