Image by Jon Petter Wiig

Meistä

Miksi olemme RokApp? Tässä tarinamme. 

Kaksi sankaria, Harri ja Riku nimiltään, tuhlasivat satojatuhansia euroja applikaatioihin, joita kukaan ei käyttänyt.  Eräänä päivänä tuli piste, että nyt riittää.

 

Eikö tätä voisi tehdä kustannustehokkaammin?

Iloiselle retkelleen he saivat houkuteltua mukaan kolmannen tuhlaajapojan Henryn, joka visionäärinä oli törmännyt samaan toistuvasti. Yhdessä he miettivät, että omia digitalisaatiounelmia on pakko pystyä toteuttamaan kustannustehokkaammin.


Perinteiset kooditalot saavat rahansa siitä, että heiltä ostaa mahdollisimman paljon työtä. He ilomielin naputtavat sinulle nollasta oman applikaation, vaikka joku tai jokin olisi jo aikaisemmin koodannut hyvin paljon samoja elementtejä.

 

Mietimme, että entä jos käyttäisi valmiita elementtejä ja tehokkaita alustoja, joilla kierrättäisi niitä?

 

Ei aina tarvitse tehdä alusta.


Loppujen lopuksi harva idea on tekniikaltaan uniikki, uniikiksi tekee sen käyttötarkoitus. Tästä syntyi RokApp, yritys, joka tarjoaa kustannustehokkaan ratkaisun applikaatio / digitalisaatio-ideoiden kokeiluun.

 

Rakennamme valmiista pohjista tai elementeistä sinulle nopeasti ja kustannustehokkaasti applikaation, jolla testaat asiakkaiden tai työntekijöidesi kiinnostusta kevyesti.

Älä ole tuhlaaja, valitse fiksummin.

Testaa RokAppin kanssa.