top of page

Tuurari sovellus yhdistää koulut ja päiväkodit sijaisiin.

Tuurari yhdistää koulut ja päiväkodit sijaisiin (3).jpg

Saavuta sijaiset helposti ja nopeasti!

Tuurari sovelluksella kunnan koulut ja päiväkodit tai yksityiset päiväkodit voivat ilmoittaa sijaisuuksista ja tehtävistä, sekä saavuttaa välittömästi sovellukseen kirjautuneet sijaiset ja tuuraajat.

 

Uudesta tehtävästä tulee ilmoitus sijaisen kännykkään, jolloin sijaiset voivat ilmoittautua käytettävissä olevaksi. Tuurarit voivat valita kulloinkin järjestelmässä olevat ja heitä kiinnostavat kunta-alueet sekä yksityiset päiväkodit ja saada ilmoituksia vain näiltä alueilta.

Koulu tai päiväkoti voi selata ilmoittautuneita ja olla yhteydessä vapaisiin tuuraajiin.

Tuurari yhdistää koulut ja päiväkodit sijaisiin (4).jpg

Saavuta sijaiset laajemmin

Ei enää koulu- tai päiväkotikohtaisia sijaislistoja vaan koko kunnan alueen kaikki sijaiset saavutettavissa muutamalla klikkauksella.

Näin se toimii

Sijaisille täysin ilmainen

Sijaiset voivat ladata sovelluksen sovelluskaupoista ja tehdä tilin täysin veloituksetta. He voivat valita alueet, joista saavat ilmoituksia. Tilin luominen kestää vain pari minuuttia.

Tuurari yhdistää koulut ja päiväkodit sijaisiin (2).png

Tehtäväkohtaiset vaatimukset

Ilmoittajat voivat asettaa tehtävään erilaisia tarkenteita, jotka näkyvät sijaisille. Sijaiselle tehtävään ilmoittautuminen on vain napin painallus.

Sopivan sijaisen 
selaaminen

Kaikki tehtävään ilmoittautuneet näkyvät reaaliajassa sovelluksessa. 

Tuurari yhdistää päiväkodit ja koulut sijaisiin.png
Tuurari yhdistää koulut ja päiväkodit sijaisiin (5).png

Sijaisiin tutustuminen

Ilmoittajat voivat selata tehtävään ilmoittautuneiden profiileja. Tarvittaessa he voivat olla yhteydessä sijaisiin. Sijaisen valinta tapahtuu napin painalluksella. Sovellus lähettää automaattisesti viestin niin valitulle sijaiselle kuin ilmoittautuneille, jotka eivät tulleet valituiksi.

Voit kerralla valita myös useamman sijaisen tehtävään!

Ilmoittajien hallinta

Tuurari sovellukseen voit luoda useita oman alueen ilmoittajia, jotka voivat itsenäisesti ilmoittaa ja valita sijaisia. Esimerkiksi koulu- tai päiväkotikohtaiset tunnukset ovat suositeltavia.

Tuurari yhdistää koulut ja päiväkodit sijaisiin (8).png
Tuurari yhdistää päiväkodit koulut ja sijaiset (3).png

Sijaisten
auktorisointi

Organisaation tai kunnan pääkäyttäjät voivat selata alueen mahdollisuuksista kiinnostuneita tuuraajia. He voivat merkitä tuuraajia auktorisoiduiksi, esimerkiksi kun tarvittavat dokumentit on hoidettu tuuraajan kanssa. Nämä auktorisoidut tuuraajat näkyvät tähtimerkein tehtävään ilmoittautuneiden listassa, joita tehtävien ilmoittajat voivat selata.

Hyödyt kunnalle

apple ja android_edited.png

Suoraan sovelluskaupoista

Olitpa tehtävien ilmoittaja tai sijainen, Tuurari sovellus löytyy sovelluskaupoista.

Helppo käyttöönotto ja käyttö

Tuurari sovelluksen käyttäminen on äärimmäisen yksikertaista. Sovelluksesta löytyy lähes jokaiseen näkymään ohjeet ja vinkit.

Tuurari yhdistää koulut ja päiväkodit sijaisiin (1).jpg

Tilaa tunnukset 

Kiinnostuitko Tuurari sovelluksesta? Haluaisitko testata ilmoittajan ominaisuuksia tai kuulla vähän lisää? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Katso mistä on kysymys!

Tuurari sovellus ja sen hyödyt selitettynä alle 2 minuutin videolla.

bottom of page