top of page
Image by Tierra Mallorca

Sovellus isännöinnin selkeyttämiseen

IsÄpp on tarkoitettu kaikille isännöitsijöille, jotka tahtovat erottautua kilpailijoista tarjoamalla oman mobiilisovelluksen kommunikaatiokanavana. Lomakkeiden lähettämisen haluttuun sähköpostiin lisäksi sovellukseen voidaan rakentaa esimerkiksi lisäpalveluiden verkkokauppa.

IsÄpp alusta on tehty jatkojalostettavaksi jokaisen isännöintitoimiston tarpeisiin. Alustassa on jo valmiina merkittävä määrä valmiskomponentteja.

smartmockups_kltc4z7a.png
Image by Thom

Hyötysi sinulle

EROTTAUDU

Tehdään sovelluksesta juuri sinun toimiston näköinen ja niminen. Erotut varmasti eduksesi uusilla palveluilla, kun isännöintitoimistoa valitaan.

MUOKKAUTUVUUS

Voimme kehittää tuotetta myös jatkossa sinun ja asiakkaittesi tarpeiden mukaan. Käyttämällä alustaratkaisua, kehittäminen on myös edullista ja nopeaa.

ILMOITUKSET

Sattuiko vesivahinko? Onko sähköt poikki? Sovelluksen avulla voidaan varoittaa ja ilmoittaa niin asukkaita, taloyhtiötä, omistajia kuin huoltoliikkeitä.

smartmockups_kltc5gnq.png

Haluatko myydä asukkaille lisäpalveluita, kuten lampun vaihto tai pesukoneen kiinnitys? IsÄppin avulla voidaan rakentaa kauppapaikka haluamillesi tuotteille ja toteuttaa myös maksaminen suoraan sovelluksessa.

Sovelluksesta voidaan lähettää ilmoitukset juuri niihin sähköposteihin, joihin haluat. Esimerkiksi huoltokutsut menevät tietyille huoltoliikkeille varmistuksen jälkeen.

smartmockups_kltc4hz6.png
bottom of page