top of page
Under the Car

AUTOKORJAAMOJEN APUVÄLINE
VIKAVILKKU

VikaVilkku on tarpeisiisi räätälöitävä, asiakaskokemuksen kehittämistä helpottava alusta. Asiakkaasi voivat ilmoittaa esimerkiksi vioista ja oudoista kolinoista sekä varata huollon vain muutamassa hetkessä. Saat näistä ilmoituksen ja kootun listan, jolloin jatkotoimenpiteitä voidaan ryhtyä suunnittelemaan nopeasti.

smartmockups_kojlk7mc.png

Ilmoittaessa käyttäjä voi lisätä nopeasti havainnon kuvauksen, kuvan sekä asettamanne luokan. Tällöin ilmoitukset ja huoltotoiveet tulevat esitettyä jäsennellysti.

Saat kootun listan kaikista ilmoituksista. Valitut värikoodit selkeyttävät ilmoitusten lajittelua. Myös ilmoitusten kuittaaminen hoituu nopeasti samassa näkymässä.

smartmockups_kojnnzk5.png
Mechanic

SOVELLUKSEN MAHDOLLISUUKSIA

HUOLTOKUTSUT

Viestintä tehostuu kaksisuuntaisesti. Voit kutsua asiakkaasi esimerkiksi vuosihuoltoon tai renkaiden vaihtoon. Asiakkaasi taas voi ilmoittaa nopeasti ilmenneestä viasta.

AJANVARAUS

Asiakkaasi voivat selata ja varata vapaita aikoja. Huollon tarve määritetään suoraan sovelluksessa aikaa varatessa, jolloin tilaukset näkyvät jäsennellysti.

CHATTI

Autojen korjaus on asiakaspalvelutyötä. Asiakas saavuttaa teidät välittömästi sovelluksen chatissä, jossa voidaan määrittää huoltotarve. 

bottom of page