top of page
Foggy Mountains

Hakukoneoptimointi
tulosperusteisesti

Maksat vain niiltä päiviltä kun luonnolliset hakusanasi on Googlen etusivulla! Reilua - eikö totta?

Maksat vain todellisista tuloksista

Meistä hyvä kumppanuus lähtee siitä, että riskiä otetaan yhdessä ja tuloksia jaetaan vasta kun niitä on. Haluamme nyt tarjota tämän mallin myös hakukoneoptimoinnin (SEO) saralla asiakkaillemme. Tämä markkinoilla täysin poikkeava tapa tarjoaa sinulle riskittömän tavan parantaa yrityksesi näkyvyyttä merkittävästi.

Maksat vasta kun tuloksia syntyy.

Miksi hakukoneoptimointi kannattaa?

1

90%

Tutkimusten mukaan yli 90% Google-hakujen klikkauksista tapahtuu ensimmäisen sivun tuloksissa. Tämä korostaa, kuinka kriittistä on sijoittua Googlen ensimmäiselle sivulle, sillä vain harvat käyttäjät siirtyvät toiselle sivulle hakutuloksissa.

2

81%

Noin 81% kuluttajista käyttää Googlea tuotteiden ja palveluiden vertailuun ostoprosessin alussa. Tämä korostaa, kuinka tärkeää on yritysten näkyä korkealla hakukonetuloksissa, jotta potentiaaliset asiakkaat löytävät heidät juuri ostopäätöstä tehdessään.

3

71%

Tutkimusten mukaan noin 71% B2B-ostopäätöksistä alkaa yleisellä Google-haulla. Tämä korostaa Googlen ensimmäisen sivun merkitystä yritysten välisessä kaupankäynnissä, sillä useimmat ammattilaiset aloittavat tuote- ja palveluntarjoajien etsimisen hakukoneiden kautta.

Näin se käy...

Asiakkaan suusta

riina_seppanen_edited.png

"Erityisesti hakukoneoptimoinnin hinta ja hinnoittelumalli ansaitsee kiitosta. Se takasi, että Jokivärille ei synny kuluja, elleivät valitut hakusanat todella sijoitu Googlen top 10 hakutulosten joukkoon.

Tämä malli mahdollistaa riskittömän ja tuloksellisen investoinnin hakukoneoptimointiin."

Riina Seppänen, kehityspäällikkö

Jokiväri Oy

 • Tarvitsenko mediabudjettia?
  Et tarvitse, sillä kyseessä ei ole hakusanamainonta (SEM). Hakusanamainonta on maksullista mainontaa, mutta hakukoneoptimoinnissa on kyse siitä, että sivustosi löytyvät valituilla hakusanoilla luonnollisesti (orgaanisesti) Googlen etusivulta.
 • Mitä hakusanoja voin valita?
  Valitut hakusanat katsotaan aina yhdessä. Hakusanojen mukana tulee olla paikkakunta tai alue tarkenne, esimerkiksi "Autokorjaamo Lappeenranta" tai "Lounas Joensuu". Hakusanoja tulee olla vähintään kaksi paria ja toki enemmänkin voi olla.
 • Mitä palvelu maksaa?
  Sopimuksemme alussa sovimme hakusanojesi päivähinnan. Sinua laskutetaan näihin päivähintoihin perustuen, mutta vain niiltä päiviltä kun hakusanat ovat Googlen luonnollisen haun ensimmäisellä sivulla (eli noin Top 10 hakusanaa). Eli jos määritellyt hakusanat ovat olleet Tammikuussa 15 päivää Googlen ensimmäisellä sivulla, niin sinua laskutetaan vain noiden 15 päivän ajalta. Hakusanojen hinnat alkavat 5 eurosta per päivä. Hakusanojen hinta sovitaan kuitenkin tapauskohtaisesti. Palvelun aluksi veloitamme pienen järjestely- ja valmistelupalkkion.
 • Mitä minun pitää tehdä?
  Sinun tulee toimittaa tarvittavat käyttäjätunnukset verkkosivujen julkaisujärjestelmään ja mahdollisiin muihin järjestelmiin, joissa asiantuntijamme tekee kehitystyötä. Merkittävimpien muutosten kohdalla varmistamme muutokset toki ensin sinulla.
 • Miten voin katkaista sopimuksen?
  Sopimusehtojemme mukaisesti käytössä on 3 kuukauden irtisanomisaika ja tuonakin aikana maksat vain tuloksista, eli siitä, että valitut hakusanat todella näkyvät Googlen etusivulla.
 • Voiko kuka tahansa olla asiakkaanne?
  Kyllä ja ei. Käytännössä yrityksen koolla tai toimialalla ei ole merkitystä. Totta kuitenkin on, että tietyillä toimialoilla ja alueilla kilpailu on niin kovaa, että haluttuihin tuloksiin ei päästä. Mutta tällöinkin maksat vain, jos hakusanat tosiaan näkyvät Googlen ensimmäisellä sivulla. Lisäksi Googlen ensimmäisen sivun paikkoja on rajatusti (10 kpl), on siis mahdotonta saada täytettyä palvelulupauksemme kaikille saman toimialan yrityksille samalla alueella. Esimerkiksi jos kaupungissa on 13 lounasravintolaa, kaikkia ei saa mahtumaan kymmeneen hakutulospaikkaan. Siksi otamme yleensä noin kolme saman toimialan yritystä asiakkaaksi yhdellä paikkakunnalla. Suosittelemme siis, että jos palvelumme kiinnostaa, niin olet aktiivinen.
 • Mitkä on palvelun ehdot?
  Palveluehdot löydät täältä: https://www.rokapp.com/hakukoneoptimointi-ehdot

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää, kuinka voit oikeasti erottautua kilpailijoistasi!

bottom of page