top of page
smartmockups_kggoqet1.jpg

NOUTORUOKATILAUS
CAFE TAIKA OY

Cafe Taika on lounasravintola, joka tarjoaa noutoruokapalvelua sekä catering-palveluita. RokAppin kanssa suunniteltiin yhdessä applikaatio noutoruuan helppoon tilaamiseen ja maksamiseen.

taika.png

Café Taikan ajatus on luoda miellyttävä ravintola- ja kahvilaelämys sekä tarjota tuoreista aineksista valmistettua, aitoa kotiruokalounasta, jossa on myös vivahteita eri maiden kulttuureista. 

Cafe Taika on muutakin kuin lounasravintola, sillä se tarjoaa myös kokous- ja juhlapalveluita. Ravintolan viihtyisät ja monipuoliset tilat sekä juhlatarjoiluihin erikoistunut keittiö luovat oivalliset puitteet järjestää juhlia ja muita tapahtumia.

Take Away Neon Sign

NOUTORUOKATILAUS

Toteutetun sovelluksen avulla asiakas voi tehdä tilauksen ja maksaa päivittäin vaihtuvan noutoruuan. Ravintolan ei tarvitse maksaa merkittäviä provisioita yleisien ruokatoimituspalveluiden tarjoajille. 

Kassalla on ravintolassa käytössä oma työpöytäsovellus, josta tilaukset voidaan varmistaa noudettaessa. Palvelu on osa laajempaa palvelukanavaa, johon yhdistyy suoramyynti, verkkokauppa ja mobiilisovellus.

smartmockups_kggosrl7.jpg
smartmockups_knrf0l4y.jpg

MAKSU

Cafe Taikan sovellukseen integroitiin Stripe maksurajapinta, jonka avulla asiakas voi helposti ja turvallisesti tilata ostoksensa. Tilattu ruoka odottaa ravintolassa noutajaansa valmiiksi maksettuna. Kätevää!

Stir Fry

MITÄ TEIMME?

TARVE

Cafe Taika halusi laajentaa palvelutarjontaansa uudenlaisiin palveluihin. Nämä uudet palvelut sisältivät idean uudenlaisesta mobiiliapplikaatiosta. Asiakkaille haluttiin tarjota palvelun monikanavaisuutta.

RATKAISU

Suunnittelimme yhdessä mobiiliapplikaation perustuen uuteen palvelukonseptiin. Yhdessä ideoimalla saatiin luotua yksinkertainen ja helppokäyttöinen sovellus. Palvelun suunnitteluun ja lanseeraukseen hyödynsimme laajaa verkostoamme.

TULOS

Tuloksena syntyi sovelluskauppoihin julkaistu mobiiliapplikaatio, joka lanseerattiin asiakkaille yhdessä koko uuden palvelukonseptin ohella. Applikaation kautta tulee jatkuvasti kasvava määrä uutta kauppaa ja käyttäjämäärät kasvavat koko ajan ilman merkittäviä provisioita.

smartmockups_knreglae.jpg

Entä sinun ravintola?

Onko sinulla idea oman ravintolan take away-sovelluksesta? Me autamme nopeasti ja edullisesti. Ota yhteyttä niin muotoillaan yhdessä sinulle ja asiakkaillesi sopivin ratkaisu.

bottom of page