top of page
mountain huippu rokapp

Huimat säästöt hetkessä!

metsatkuntoon.png

Kun Suomen Metsät Kuntoon (Sumetku Oy), alansa edelläkävijä metsänhoidossa, haki keinoa tehostaa digitaalista läsnäoloaan ja tavoittaa kohdeyleisönsä tehokkaammin, RokApp vastasi kutsuun. Tavoite oli selvä: nostaa Sumetku Oy:n verkkosivusto Googlen hakutulosten kärkeen valituilla hakusanoilla ja markkina-alueilla. Haluttiin siis varmistaa, että kun esimerkiksi metsänomistajat etsivät laadukkaita metsänhoitopalveluita, he löytäisivät Sumetku Oy:n ensimmäisenä.

Lähtötilanne ja toimenpiteet 

Lähtötilanteessa asiakas oli jo tunnistanut keskeiset palvelunsa ja kohdemarkkinansa, joihin haluttiin panostaa, mutta heidän digitaalinen näkyvyytensä kaipasi vahvistusta. Lisäksi, vaikka hakusanamarkkinointi oli ollut osa heidän strategiaansa, sen kustannustehokkuus oli kyseenalainen; jokainen klikkaus maksoi, mutta ei aina tuonut toivottua tulosta. 

Yhteistyön syvällisessä analyysivaiheessa RokApp Oy:n asiantuntijat ja Sumetku Oy:n tiimi tunnistivat yhdessä keskeiset hakusanat ja niiden käyttömäärät. Erityistä huomiota kiinnitettiin sellaisten hakusanojen suodattamiseen, jotka jo rankkasivat korkealla Googlen hakutuloksissa.

Analyysi johti 16 keskeisen hakutermin valintaan, jotka olivat optimaalisia edistettäviksi. Näitä termejä lähdettiin systemaattisesti optimoimaan, tavoitteena parantaa niiden sijoitusta ja sitä kautta yrityksen näkyvyyttä.

hakusanaoptimointi
hakukoneoptimointi rokapp

Tulokset

Toimenpiteet tuottivat huimia tuloksia jo alle kuukaudessa. Kuudestatoista optimoidusta hakusanasta peräti 15 nousi Googlen ensimmäiselle sivulle jo tänä aikana, ja näistä kuusi saavutti sijoituksen kolmen parhaan joukossa.

 

Erittäin merkittävää oli, että kolme hakutermiä kohosi ensimmäiselle sijalle suoraan Googlen kolmannelta hakutulossivulta. Hakusanojen keskimääräinen sijoitus oli ennen optimointia Googlen hauissa 43. 

Tämänkaltaisen menestyksen myötä Sumetku Oy koki merkittävän parannuksen näkyvyydessään, mutta mitä tärkeintä, tulospohjaisesti.

Yhteistyömallimme mahdollistaa, että maksat vain siitä todellisesta arvosta, joka syntyy näkyvyyden parantuessa - vain niiltä päiviltä, kun hakusanat ovat Googlen ensimmäisellä sivulla. 

Asiakkaan suusta

henkilo_miikka2_edited.png

"Olin aluksi skeptinen, mutta RokApp Oy:n tulospohjainen hinnoittelumalli ja asiantunteva tiimi ovat muuttaneet käsitykseni. RokApp Oy:n kumppanuuden myötä sivustomme nousi Googlen etusivulle ennätysajassa, ja näkyvyytemme markkinoilla on kasvanut merkittävästi. 

 

He eivät vain luvanneet, vaan todella toimittivat tuloksia. Näkyvyytemme parani huimasti, ja mikä parasta, maksamme vain konkreettisista tuloksista!"

Suomen metsät kuntoon (Sumetku Oy) toimitusjohtaja Miikka Minkkinen.

hakukoneoptimointi huippu rokapp

Miksi hakukoneoptimointi kannattaa?

1

90%

Tutkimusten mukaan yli 90% Google-hakujen klikkauksista tapahtuu ensimmäisen sivun tuloksissa. Tämä korostaa, kuinka kriittistä on sijoittua Googlen ensimmäiselle sivulle, sillä vain harvat käyttäjät siirtyvät toiselle sivulle hakutuloksissa.

2

81%

Noin 81% kuluttajista käyttää Googlea tuotteiden ja palveluiden vertailuun ostoprosessin alussa. Tämä korostaa, kuinka tärkeää on yritysten näkyä korkealla hakukonetuloksissa, jotta potentiaaliset asiakkaat löytävät heidät juuri ostopäätöstä tehdessään.

3

71%

Tutkimusten mukaan noin 71% B2B-ostopäätöksistä alkaa yleisellä Google-haulla. Tämä korostaa Googlen ensimmäisen sivun merkitystä yritysten välisessä kaupankäynnissä, sillä useimmat ammattilaiset aloittavat tuote- ja palveluntarjoajien etsimisen hakukoneiden kautta.

Tahdotko sinä huipulle?

Haluatko sinä, että yrityksesi, palvelusi tai tuotteesi löytyy hakutulosten kärkisijoilta? Haluatko pohtia, voisitko säästä hakusanamarkkinoinnista ja löytyä ihan orgaanisesti hakutuloksissa? Kenties haluat siirtyä tulosperusteiseen hakukoneoptimointiin ja maksaa vasta kun saadaan aikaan tuloksia?

Lue lisää palvelustamme ja ota yhteyttä! Kerromme lisää!

bottom of page