top of page
Hockey Stick and Puck

Faniapplikaatio

Joensuun Kiekko-Pojat

Joensuun Kiekko-Pojat on joensuulainen jääkiekkoseura, jonka edustusjoukkue pelaa Mestiksessä, Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

 

RokAppin kanssa suunniteltu JoKP-applikaatio mahdollistaa faneille helpon kanavan esimerkiksi tilastojen ja kokoonpanojen seuraamiseen. Samalla applikaation sisäinen verkkokauppa tarjoaa seuralle uuden kanavan lisämyynnille.

kiekkopojat.png

Osallistava faniapplikaatio

Toteutetun sovelluksen avulla fani voi seurata joukkueensa ajankohtaisia uutisia, seuraavia otteluita, kokoonpanoja, osallistua kilpailuihin, äänestää pelipäivän tapahtumia ja ostamalla fanituotteita suoraan applikaatiosta. 

Joukkueella on käytössä yksi näkymä, josta voidaan helposti julkaista samanaikaisesti seuran verkkosivuille ja applikaatioon. Ei siis erillisiä julkaisuja eri järjestelmiin. Palvelu on osa laajempaa palvelukanavaa, johon yhdistyy seuran verkkosivusto, verkkokauppa ja mobiilisovellus.

Sovellus - JoKP nimeltään - on julkaistu AppStoressa ja Google Play-kaupassa kaikkien saataville.

playstore.png
pngegg.png
Kiekkopojille toteutettu applikaatio
smartmockups_ktu12kn7.jpg

Kanava
lisämyynnille

Yksi seurojen tärkeimmistä myyntituotteista on kausiliput ja fanituotteet: Tekemällä niiden ostaminen vaivattomaksi fanit pääsevät helposti tukemaan ja kannattamaan joukkuettaan. Lisäksi sovellukseen tehtiin valmius ottelutapahtuman aikaisiin ostoihin. Eli fani voi ostaa vaikkapa makkaran ja kahvin pelin aikana valmiiksi. Kätevää!

Mobile Phone Mock-ups

Mitä teimme?

TARVE

Kiekko-Pojat halusi päivittää nettisivunsa ja kanavansa uudenlaisiin palveluihin. Nämä palvelut sisälsivät idean uudenlaisesta mobiiliapplikaatiosta, jonka avulla fanien osallistaminen helpottuisi. Asiakkaille, eli faneille haluttiin tarjota palvelun monikanavaisuutta.

RATKAISU

Suunnittelimme yhdessä mobiiliapplikaation perustuen uuteen palvelukonseptiin. Yhdessä seuran kanssa ideoimalla saatiin luotua yksinkertainen ja helppokäyttöinen sovellus. Palvelun suunnittelussa, toteutuksessa ja lanseerauksessa hyödynsimme laajaa verkostoamme.

TULOS

Tuloksena syntyi sovelluskauppoihin julkaistu seuran oma mobiiliapplikaatio. Applikaatio oli ensimmäisenä julkaisupäivänään Suomen TOP 50 ladatuin sovellus ja sitä käyttää aktiivisesti satoja faneja kuukaudessa.

smartmockups_knreglae.jpg

Sinulle?

Onko sinulla idea oman seurasi faniapplikaatiosta? Se on todistetusti fanien mieleen. Me autamme nopeasti ja edullisesti.

 

Ota yhteyttä ja keskustellaan millaista yhteistyötä voisimme tehdä. Tai varaa itsellesi suoraan ilmainen kartoitus.

bottom of page