top of page

Kuukaudessa Googlen huipulle

jokivari-logo.png

RokApp toteutti vaikuttavan hakukoneoptimointiprojektin tulosperusteisesti Jokiväri Oy:lle, korjausrakentamisen alalla toimivalle yritykselle. Jokiväri, joka palvelee asiakkaita Joensuussa, Outokummussa, Kuopiossa ja Tampereella, halusi parantaa näkyvyyttään erityisesti keittiöremonttien ja remonttipalveluiden osalta Kuopion alueella.

Kuukaudessa Googlen etusivulle

Valittujen remonttipalveluiden löydettävyys asiakkaiden silmissä on havaittu heikohkoksi erityisesti Kuopion alueella. Löydettävyys voitiin taata vain kalliin hakusanamainonnan avulla. Oleelliset hakusanat määriteltiin yhdessä ja seo optimointi aloitettiin nopeasti.

 

Vain reilun kuukauden työn tuloksena Jokivärin haluamat hakusanat,  "keittiöremontti Kuopio" ja "remonttipalvelut Kuopio", kohosivat Googlen hakutulosten ensimmäiselle sivulle, sijoille 6 ja 7.

 

Näkyvyyden paraneminen jatkuu edelleen, mikä luo Jokivärille entistä paremmat mahdollisuudet tavoittaa uusia asiakkaita.

 

Lisäksi selvää säästöä syntyy joka päivä, kun kallista hakusanamainonnasta voitiin luopua kyseisten hakusanojen osalta. 

Haku keittiöremontti kuopio.png
Mountain Fog B&W

Asiakkaan suusta

riina_seppanen_edited.png

Jokivärin kehityspäällikkö Riina Seppänen on erittäin tyytyväinen RokApp Oy:n palvelun helppouteen ja nopeuteen.

 

"Erityisesti hakukoneoptimoinnin hinta ja hinnoittelumalli ansaitsee kiitosta. Se takasi, että Jokivärille ei synny kuluja, elleivät valitut hakusanat todella sijoitu Googlen top 10 hakutulosten joukkoon.

Tämä malli mahdollistaa riskittömän ja tuloksellisen investoinnin hakukoneoptimointiin."

Miksi hakukoneoptimointi kannattaa?

1

90%

Tutkimusten mukaan yli 90% Google-hakujen klikkauksista tapahtuu ensimmäisen sivun tuloksissa. Tämä korostaa, kuinka kriittistä on sijoittua Googlen ensimmäiselle sivulle, sillä vain harvat käyttäjät siirtyvät toiselle sivulle hakutuloksissa.

2

81%

Noin 81% kuluttajista käyttää Googlea tuotteiden ja palveluiden vertailuun ostoprosessin alussa. Tämä korostaa, kuinka tärkeää on yritysten näkyä korkealla hakukonetuloksissa, jotta potentiaaliset asiakkaat löytävät heidät juuri ostopäätöstä tehdessään.

3

71%

Tutkimusten mukaan noin 71% B2B-ostopäätöksistä alkaa yleisellä Google-haulla. Tämä korostaa Googlen ensimmäisen sivun merkitystä yritysten välisessä kaupankäynnissä, sillä useimmat ammattilaiset aloittavat tuote- ja palveluntarjoajien etsimisen hakukoneiden kautta.

Tahdotko sinä huipulle?

Haluatko sinä, että yrityksesi, palvelusi tai tuotteesi löytyy hakutulosten kärkisijoilta? Haluatko pohtia, voisitko säästä hakusanamarkkinoinnista ja löytyä ihan orgaanisesti hakutuloksissa? Kenties haluat siirtyä tulosperusteiseen hakukoneoptimointiin ja maksaa vasta kun saadaan aikaan tuloksia?

Lue lisää palvelustamme ja ota yhteyttä! Kerromme lisää!

bottom of page